Om sponsor te worden van onze stichting bieden wij u verschillende opties. Bij elke optie is het uitgangspunt dat u uw naam verbindt aan onze stichting en daardoor naamsbekendheid verwerft bij ons publiek. Jaarlijks bezoeken meer dan 500 muziekliefhebbers onze concerten in Schuilkerk De Hoop aan de Hartveldseweg in Diemen.

Om sponsoring voor u aantrekkelijk te maken hebben wij een culturele ANBI status. Voor u betekent dit dat u uw bijdrage kunt aftrekken tot 125% voor particulieren en tot 150% voor ondernemers, die onder de vennootschapsbelasting vallen, kunt aftrekken van de belasting.

Wij bieden u de volgende opties:

A. Het basis sponsorschap

 • In deze optie vermelden wij uw naam en/of logo op al onze promotie-uitingen en op onze website in de vorm van een banner met een link naar uw eigen website. De promotie-uitingen zijn ca 300 flyers per concertserie, een aantal affiches verspreid op verschillende locaties per concert en onze jaarlijkse nieuwsbrief in een oplage van ca 100 stuks.
 • Uw bijdrage is dan tenminste €100,- per jaar.

 

B. Het sponsorschap +

 • Naast de vermelding van uw logo/banner zoals vermeld in het basis sponsorschap ontvangt u 2 vriendenpassen voor het gesponsorde seizoen, waarmee u, uw familie of uw zakenrelaties tegen gereduceerd tarief onze concerten kunt bezoeken.
 • Ook geven wij u vier cadeaubonnen op uw naam van uw bedrijf, waarmee u, uw familie of uw zakenrelaties een van de concerten in het gesponsorde seizoen kunnen bezoeken.
 • Uw bijdrage is dan tenminste €250,- per jaar.

Uw Belasting voordeel:

Wilt u meer weten over de mogelijkheid om uw gift aftrekbaar te maken voor de belasting neem dan contact op met ons via admin@schuilkerkdehoop.nl of raadpleeg de website van de Belastingdienst.

Aanmeldformulier als sponsor

Wilt u sponsor worden van ons meldt u dan aan door middel van onderstaande formulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk met u contact op om uw sponsorschap vorm te geven.

  Ja, ik wil sponsor worden van Stichting Vrienden van Schuilkerk De Hoop en steun daarmee de concertserie Kamermuziek in De Hoop
  Mijn gegevens

  Na ontvangst van het aanmeldingsformulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op