Graag houden we de prijs van de tickets zo laag mogelijk, want dat maakt de concerten voor een breed publiek toegankelijk. Maar òòk gunnen we de musici een goed honorarium. Met onze ticketprijzen lukt zowel het ene als het andere, mede dankzij al onze vrienden, een gemeentelijke subsidie en sponsors.

Niet alleen vrienden van Schuilkerk de Hoop, maar ook houders van een stadspas van de Gemeente Amsterdam én houders van de Stadsherstelpas bieden we een korting op het entreebewijs.

Voor het seizoen 2022-2023 bedraagt de entree voor de concerten (ongeplaceerd):

  • €20,00 losse kaarten
  • €15,00 voor vrienden van Schuilkerk De Hoop
  • €18,00 voor houders van de Stadspas of de Stadsherstelpas (pas te tonen aan de kassa)

 U kunt de kaarten bestellen door het bestelformulier bij één of meerdere concerten op onze concertagenda in te vullen en naar ons op te sturen.

Na ontvangst van de betaling (op bankrekening NL04ABNA0837493250) is de reservering definitief en ontvangt u van ons een bevestiging op uw e-mailadres.  Uw toegangsbewijs (-zen) ligt (liggen) dan voor u klaar aan de kassa op de dag van het concert vanaf 14.30u.

 

Wilt u toch liever telefonisch uw kaarten bestellen bel dan 06 81 49 83 75. Dit kan tot uiterlijk de zaterdag voor het concert tot 12.00 uur.

Kaartverkoop aan de kassa op de dag van het concert is niet mogelijk.