Reserveren

 
 

RESERVEREN IN CORONATIJD

Entrée
De concerten beginnen om 15.00 u. (tenzij anders vermeld)
De entree (ongeplaceerd) voor de concerten bedraagt dit seizoen:
€ 18,00 losse kaarten
€ 13,00 voor vrienden van Schuilkerk de Hoop
€ 16,00 voor stadspashouder en houders van de stadsherstelpas

RESERVEREN EN VOORUIT BETALEN
Door de Corona-maatregelen, waardoor we waarschijnlijk minder bezoekers dan gebruikelijk kunnen ontvangen, en ter voorkoming van drukte aan de kassa en de koffiebar is het noodzakelijk uw entreebewijzen vooraf te reserveren en te betalen en bieden we de concerten gedurende de Corona-tijd aan inclusief een consumptie.
U kunt uw entreekaarten bestellen door een e-mail te sturen naar reservering@schuilkerkdehoop.nl onder vermelding van de concertdatum, het aantal en het soort kaartje. U ontvangt van ons een bevestiging van uw bestelling; deze is definitief
na ontvangst van uw betaling. Uw kaartje(s) ligt(liggen) dan op de dag van het concert vanaf 14.30 u. voor u klaar aan de kassa.

Wilt u telefonisch uw kaarten bestellen bel dan 06 81 49 83 75
U kunt uw kaarten bestellen tot uiterlijk de zaterdag voor het concert tot 12.00 u.

Mocht het concert door nieuwe Coronamaatregelen niet doorgaan dan geldt een restitutieregeling !

CORONATOEGANGSBEWIJS
Voor de toegang tot onze concerten is van overheidswegen na 25 september een corona-toegangsbewijs verplicht gesteld. Bij de entree zal naar de QR code van de CoronaCheck-app worden gevraagd of moet een bewijs van vaccinatie worden getoond. Wij kunnen u alleen toegang geven als u een geldig bewijs heeft.
Heeft u nog geen coronatoegangsbewijs dan kunt u óf de app downloaden via de appstore op uw smartphone óf een papieren QR-code aanvragen op coronacheck.nl en deze printen en meenemen.